Nieuwe huisarts (i.o)

Nieuwe huisarts (i.o)

Hallo,

Graag zou ik me willen voorstellen. Ik ben Shenna Hendrix, 27 jaar en werk voor een jaar als huisarts in opleiding  (HAIO) in deze praktijk. Dit betekent dat ik zelfstandig patiënten zie tijdens spreekuur of visites, maar zo nodig gesuperviseerd zal worden door dr. Wolters of dr. Janssen. Ik heb spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 

In 2018 heb ik mijn opleiding tot arts afgerond in Maastricht. Nadien heb ik gewerkt bij de ouderengeneeskunde in verschillende verpleeghuizen in regio Panningen en Maasbree. Vóór mijn opleiding tot arts heb ik de opleiding tot verpleegkundige afgerond. Ik heb dus verschillende kanten van het medische vak gezien.

Ik ben geboren in een klein dorpje in Noord-Limburg (Velden) en hier woon ik nog steeds  samen met mijn vriend. Het dialect zal wellicht niet geheel overeenkomen met het dialect in Weert, maar dat zal weinig problemen geven verwacht ik.

 U bent van harte welkom op mijn spreekuur. Mocht u liever bij uw vertrouwde huisarts komen, meldt dat dan bij de assistenten.

Met vriendelijke groet,

Shenna

Huisarts I.O. Wolters Janssen


0495-534526
Translate »