Nieuwe Huisarts i.o.

Nieuwe Huisarts i.o.

Even voorstellen.

Mijn naam is Sandor Klis en ik zal vanaf 1 maart 2020 voor een jaar als huisarts in opleiding werkzaam zijn in de praktijk van dokter Wolters en dokter Janssen. Een huisarts in opleiding is een afgestudeerd arts, wat betekend dat ik zelfstandig patiënten zie, maar indien nodig altijd kan overleggen met de huisarts. Ik ben op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag op de praktijk aanwezig.

Ik ben in 2014 afgestudeerd als arts en heb eerst een tijd op de spoedeisende hulp van het ZGT in Almelo gewerkt. De laatste drie jaar heb ik samen met mijn partner in een klein plattelandsziekenhuis in Zuid-Afrika gewerkt. Ik kijk er naar uit om weer in Nederland aan de slag te gaan – zeker in het mooie Limburg.

U bent van harte welkom op mijn spreekuur. Mocht u liever bij uw vertrouwde huisarts komen, meldt dat dan gerust bij de assistentes.

Met vriendelijke groet,

SandorCall Now Button0495-534526
Translate »